Mijn verkregen droom

 
Er was een periode in mijn leven dat ik probeerde te ontdekken of ik me soms weer bij een kerk aan moest gaan sluiten. Nu vraag ik aan de Vader , in de naam van Jezus Christus , of de antwoorden ook tot mij mogen komen in dromen. Omdat ik erg levendig droom is dat voor mij persoonlijk makkelijk te begrijpen.
 
Nu kreeg ik een prachtige droom die ik graag hier wil delen omdat er zoveel in zit :
 
Ik droomde dat ik voor een soort gebouw stond. De deuren waren een ronde boog met 2 deuren. Het was een gebouw zonder verdieping maar erg langwerpig. 
 
Een beetje zoals dit :
 
 
Ik liep naar binnen en daar zag ik aan het einde , links onderin de hoek , een heel klein kindje groeien. Daarna zag ik dat het kindje vast zat aan het gebouw en er een eenheid mee vormde. 
 
 
Toen ik zo om me heen begon te kijken besefte ik dat het gebouw geen gebouw van steen was maar een gebouw van levend weefsel 
 
Ik zag de 'huid 'van de zijwanden en leken op doorzichtig weefsel met aderen er door heen . Het leefde ! 
 
 
 
Terwijl ik daar zo stond besefte ik dat ik ook ineens een eenheid met het levende gebouw vormde en dat ik eigenlijk in een soort baarmoeder als gebouw stond. Het voelde erg sereen en vredig .
 
Van het ene op het ander moment stond ik weer buiten. De reden was dat het kindje ineens de hele baarmoeder vulde. 
 
 
Ik was helemaal onder de indruk omdat ik wist dat het kindje nu heel snel geboren zou gaan worden.
 
Toen ik wakker werd wist ik 2 dingen :
 
-  De kerk was niet van steen maar de levende gemeente waar ik een onderdeel en een eenheid mee mocht zijn .
 
- De volheid van de kerk was zeer snel ten einde. In een oogwenk ! Op het punt 'geboren 'te worden  Het duurt niet lang meer .