vervulling van profetie

 
Vertaling van website Walid Shoebat via Xandernieuws 
Meer over wie deze man is klik Hier
 
November 2014 
 
 

Westen nog steeds blind voor in de maak zijnde moslimalliantie onder leiding van Turkije en Iran

Moslima-strijders met het teken (/ de naam) van het Beest (Allah) op hun voorhoofden.

De Westerse politiek en media spiegelen de bevolking nog steeds voor alsof de islamitische terreurgroep IS slechts uit een naar verhouding klein clubje extremisten bestaat, dat niet de ‘ware islam’ vertegenwoordigt. Nog even los van het gegeven dat de mogelijk omgekomen IS-leider Abu Bakr al-Baghdadi is afgestudeerd in islamologie en dus wel degelijk weet wat de Koran zegt, laten ook de ontwikkelingen in de hele moslimwereld het tegendeel zien: overal sluiten moslims en moslimorganisaties zich openlijk aan bij IS en zweren trouw aan het Islamitische Kalifaat.

 

De snelle groei van IS is enkel te vergelijken met de begintijd van de islam, toen het zich met behulp van grof geweld vanuit Arabië naar Azië en Afrika verspreidde, en tot drie maal toe vergeefs probeerde om Europa te veroveren.

IS maakt vorming Rijk van het Beest mogelijk

Westerse analisten weigeren nog altijd rekening te houden met de mogelijkheid dat IS een dominante kracht wordt in de islamitische wereld. Als we echter kijken naar het aantal moslimgroepen die alleen al in de afgelopen 2 maanden trouw (Bay’at) hebben gezworen aan IS, dan begint het er sterk op te lijken dat IS wel eens hét bindmiddel kan zijn dat de vorming van een verenigde moslimalliantie –het in de Bijbel geprofeteerde rijk van het Beest- mogelijk zal maken.

Dit filmpje is slechts een greep uit de vele voorbeelden. De moslims herhalen op luide toon: ‘Wij geven bay’ah (eed van trouw) aan de Kalief van de moslims, de Prins der Getrouwen, om naar hem te luisteren en aan hem te onderwerpen.’ Daarbij steken ze allemaal één vinger in de lucht, wat een rechtstreekse verwijzing is naar de kern van de islamitische geloofsbelijdenis, namelijk dat Allah ‘één’ is, en geen Zoon heeft. In de Bijbel is deze ontkenning hèt kenmerk van (de) Antichrist (1 Joh.2:22):

Algerije, Libië, Tunesië

In Algerije hebben Jund al-Khilafa (soldaten van het Kalifaat) en Ansar al-Shariah (de Libische tak), die ook afdelingen in Egypte en Tunesië hebben en die waarschijnlijk verantwoordelijk zijn voor de aanval op het Amerikaanse consulaat in Benghazi in 2012, de vlag van IS bij hun eigen symbolen geplaatst:

‘Wij strekken onze handen uit om Bay’at te geven aan het Kalifaat.’ (Derna, Libië – met dank aan de ‘bevrijding’ door de NAVO.)

Al-Nusra sluit zich aan bij IS

De Taliban in Pakistan –bekend als Tehrik-e Taliban- zijn over de hele wereld berucht. Zij hebben afgelopen weekend een video gepubliceerd waarin ze hun bay’at geven aan IS, en andere invloedrijke bewegingen zoals Jabhat al-Nusra (Al Qaeda in Syrië) oproepen om hetzelfde te doen:

In Libanon is dat reeds gebeurd. Daar sloot Jabhat al-Nusra zich officieel aan bij IS, net als de Ahra al-Sunna in Baalbek Brigade. Gezamenlijk voerden zij reeds aanvallen uit op het Libanese leger.

‘De Islamitische Beweging van Oezbekistan’ is op 26 september officieel een alliantie aangegaan met IS. Ondanks zijn naam is de organisatie vooral actief in Noord Waziristan (Pakistan).

Het Al-Tawhid Bataljon, een militante groep die actief is in de grensregio tussen Pakistan en Afghanistan, zwoer eind september eveneens trouw aan IS.

Gaza, Sinaï, Egypte, Jemen

Op de Palestijnse Gazastrook is IS inmiddels onder de eigen naam aanwezig. Zowel in Gaza als in de aansluitende Sinaï woestijn zijn ook de collega terroristen van de Mujahedeen Shura Raad in de omgeving van Jeruzalem actief. Afgelopen woensdag riepen zij alle moslims wereldwijd op om achter IS te gaan staan.

In de Sinaï heeft ook Ansar Bayt al-Maqdis (‘supporters van het heilige Huis’ (Jeruzalem)) zich bij IS aangesloten. Deze terreurgroep heeft al diverse keren de gaspijpleidingen van Egypte naar Israël opgeblazen, politieagenten en soldaten vermoord, en talloze aanslagen gepleegd.

In het naburige Egypte laten de Soldaten van het Kalifaat (Jund al-Khilafah) nu ook de IS-vlag wapperen. Al-Qaeda in het Arabisch Schiereiland in Jemen, dat beschouwd wordt als één van de grootste militaire bedreigingen van de Amerikaanse troepen in het Midden Oosten, gaf eveneens zijnbay’at aan IS.

Ansar al-Tawhid in het land van Hind (India) sprak al eerder zijn steun uit voor IS en gaat eveneens trouw zweren aan het Kalifaat.

Westen slaapt voor grootste bedreiging in eeuw

Het Islamitische Kalifaat zal vermoedelijk al in de komende jaren steeds vastere vorm krijgen, en de grootste bedreiging voor het Westen vormen sinds het Turks-Ottomaanse Rijk in 1914 een dodelijk wond opliep, om in 1924 uiteindelijk in te storten.

Het Westen slaapt echter nog steeds. Behoudens wat spaarzame luchtaanvallen op IS, is er geen enkel signaal dat begrepen wordt dat al die tientallen, honderden verschillende organisaties, groepen en groepjes uit tactische, misleidende overwegingen weliswaar andere namen dragen, maar exact hetzelfde nastreven: een verenigd Islamitisch Kalifaat, dat in staat zal zijn om Israël te vernietigen, de laatste resten van het christendom uit te roeien en een totale oorlog te voeren tegen het Westen, en uiteindelijk ook tegen de rest van de wereld.

Komende Kalief gesteund door Turkije en Iran

IS is er in zeer korte tijd in geslaagd om over de hele wereld steun te krijgen van grote groepen moslims. Bedenk daarom wat er kan gebeuren als er in de plaats van de mogelijk omgekomen Abu Bakr al-Baghdadi een Kalief opstaat die gesteund zal worden door Turkije en Iran, waardoor de twee belangrijkste takken van de islam, de Soenieten en Shi’iten, in ieder geval tijdelijk zullen gaan samenwerken.

Turkije werd eerder dit jaar door de ook in het Westen invloedrijke Moslim Broederschap tot het centrum van het in de maak zijnde Kalifaat bestempeld. Dat gebeurde tijdens een moslimconferentie in Istanbul, waar de uit Egypte gevluchte Broederschapleiders een veilig en door de overheid beschermd heenkomen hebben gevonden. De volgende stap is de met Turkse steun geplande ‘herovering’ van Egypte op president al-Sissi.

PLO als voorbeeld van misleiding

Het Westen dient het voorbeeld van de PLO niet te vergeten. De Palestijnse terreurorganisatie wist door een simpele naamsverandering (‘Palestijnse Autoriteit’) het maken van valse beloften en het sluiten van even zo valse ‘vredes’akkoorden de hele wereld te misleiden. Plotseling waren de Palestijnen ‘gematigd’ en een ‘politieke gesprekspartner’. Van de ene op andere dag was een intens wrede, moorddadige terreurleider, Yasser Arafat, een ‘staatsman’.

De afgelopen maanden toonden we regelmatig aan dat Turkije dezelfde misleidende tactieken gebruikt tegen het Westen. NAVO-lid en aspirant EU-lid Turkije blijkt volgens een groot aantal bronnen en bewijzen IS te steunen, net zoals het Al-Nusra/Al-Qaeda in Syrië helpt in de strijd tegen de Syrische president Assad.

Wreedste wereldrijk ooit

De overwegend links-liberale media in het Westen zullen vermoedelijk tot het bittere einde blijven volhouden dat de snelle opkomst van IS niets te maken heeft met de ‘echte islam’, ook niet als miljoenen moslims zich onder de Kalifaatvlag van IS aaneensluiten en met behulp van Turkije en Iran het laatste wereldrijk, volgens de Bijbel het wreedste ooit, zullen oprichten, om vervolgens een vernietigende oorlog tegen alles wat niet-islam is te ontketenen.